Ei auttanut itku eikä poru – Arnold Schwarzenegger heitti tyttärensä kengät takkaan

Toimintatähti ylisti Chris Prattia.

10.10.2023 12:44

Hollywood-legenda ja entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger oli The Viewin haastattelussa, jossa käsiteltiin paitsi hänen uutta kirjaansa niin myös isyyttä.

Schwarzeneggerin vävypoika on näyttelijä Chris Pratt. Tähti kehui Prattia siitä, että hän on ”hyvin tiukka isä”, ja että ”hän on todellä hyvä isä ja hyvä aviomies”.

Toimintatähti kehaisi myös tytärtään Katherinea, joka on naimisissa Prattin kanssa.

– Tyttäreni on fantastinen. Hän hyödyntää kaikkia niitä sääntöjä, joita vaimoni käytti. Maria (Shriver) oli aina fantastinen äiti ja on sitä edelleen. Ja myös sääntöjä, joita minä käytin, Arnold sanoi.

Schwarzenegger iloitsi siitä, ettei hänen tarvitse enää olla tiukka ainakaan hänen lapsenlapsiaan kohtaan. Hän nauttii ajasta lasten kanssa, ja luovuttaa heidät sitten takaisin vanhemmille.

– Lapsenlapset voivat tulla kylään. Leikin heidän kanssaan, he leikkivät eläinten kanssa, annan heidän ratsastaa aasilla ja ponilla, annan heidän leikkiä hevosten ja sian kanssa, ruokkia koiria ja kaikkea tällaista, Arnold mainitsi.

Schwarzenegger on kuitenkin ollut aiemmin tiukka, jonka todistaa hänen kertomansa tarina nyt jo aikuisesta tyttärestään Katherinesta, tyttären kengistä ja takasta.

– Katherine jätti kenkänsä takan viereen. Sanoin: ”Katherine, jos jätät kenkäsi sinne vielä kerran, etkä laita niitä kuraeteiseen tai huoneeseesi, heitän ne takkaan”, tähti muisteli.

– Totta kai, kun hän seuraavan kerran jätti ne sinne, otin kengät ja heitin ne takkaan. Ne paloivat ja hän itki, mutta hän ei enää koskaan jättänyt kenkiä sinne, Schwarzenegger täräytti.

Schwarzeneggerin uusi kirja on nimeltään Be Useful: Seven Tools for Life. Kirjan luvataan kertovan seitsemän sääntöä, joita noudattamalla voi toteuttaa todellisen tarkoituksensa ja saavuttaa menestyksen elämässä. Schwarzenegger on laatinut säännöt käyttäen apuna omaa elämäänsä. Kirja ilmestyy myös suomeksi nimellä Ajattele isosti – 7 oppia menestymiseen. Alla kaksi videota haastattelusta.

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia