Elokuvien seksikohtauksille nykymuodossaan ehkä hyvästit – tilalle mietitty uutta ratkaisua

Isoja muutoksia kenties luvassa.

Koronavirukseen liittyvät sulkutoimet ovat koskeneet maaliskuusta saakka myös elokuvien kuvauksia. Sulkutoimien loputtua seksikohtausten kuvaaminen ei ehkä ole entisellään.

Elokuvaleikkaajien järjestö ehdottaa 22-sivuisessa esityksessään, että intiimit kohtaukset pitäisi jatkossa joko käsikirjoittaa uudelleen, hylätä kokonaan tai korvata tietokonegrafiikalla koronaviruksen leviämisen minimoimiseksi. Ehdotuksessa on mukana myös muita muutosehdotuksia.

Kuvausryhmän jäsenten ja vierailijoiden odotetaan pitävän yllään kasvosuojuksia. Levottomia lapsia ei haluttaisi paikalle.

Kuvauksissa voisi järjestön mielestä olla myös koronavirusohjeiden noudattamista valvovia viranomaisia. Esityksessä ehdotetaan myös, että näyttelijöitä koulutettaisiin pesemään käsiään.

Koe-esiintymiset puolestaan pitäisi järjestää pleksilasin takana. Kuvauksissa käytettäviä eläimiä puolestaan täytyisi käsitellä vain rajattu määrä henkilöitä. Ehdotelma on esitetty New Yorkin ja Kalifornian kuvernööreille tässä kuussa.

Hollywoodissa on pohdittu myös aikuisviihdeteollisuudessa käytetyn testaustietokannan käyttöön ottamista. Siitä selviäisi, kuka on terve ja käytettävissä töihin.

Lähde: New York Post

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut