Emily Blunt paljasti, miksei hän halunnut näytellä Black Widow’ta – onko näyttelijätär sitten Ihmenelosissa?

Emme pysty kuvittelemaan Emilyä Scarlettiin tilalle.

Emily Blunt olisi saanut Black Widow’n roolin Iron Man 2:sta, jos vain olisi halunnut sen. Nyt hän paljastaa, miksei halunnut roolia, vaikka Jon Favreaun Iron Man oli yllättävä jättihitti.

Black Widow’n roolin nappasi Bluntin sijaan Scarlett Johansson, joka on nähty seitsemässä MCU-elokuvassa, joista Avengers: Endgame on viimeisin.

Johanssonin viimeinen Black Widow -esiintyminen, hahmon oma soololeffa, on roikkunut jo pitkään koronakiikussa. Toivottavasti elokuva nähdään myös Suomen teattereissa 9. heinäkuuta.

Blunt markkinoi tulevaa Hiljainen paikka 2:ta Howard Sternin radio-ohjelmassa. Haastattelussa tuli puheeksi näyttelijättären Black Widow -kytkös.

– Minut oli kiinnitetty Gulliverin retkiin (2019). En halunnut tehdä sitä. Se oli murheenkryyni, sillä tunnen ylpeyttä kaikista projekteista, joissa olen mukana. Ne merkitsevät minulle niin paljon. Eikä kyse ole siitä, etteivätkö ne olisi arvoisiani elokuvia.

– Rakastan Iron Mania. Olin täysin Iron Manin lumoissa, kun minulle tarjottiin Black Widow’n roolia. Halusin työskennellä Robert Downey Jr.:n kanssa. Se olisi ollut upeaa. Mutta en tiedä ovatko supersankarielokuvat minua varten. Ne eivät ole aivan sitä, mitä haluan tehdä. En oikeastaan edes pidä niistä.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Bluntia nähtäisi vielä joskus supersankarielokuvassa. Kaikki on mahdollista.

Blunt ja hänen aviomiehensä John Krasinski ovat fanisuosikkeja Ihmenelosten Reed Richardsin ja Sue Stormin rooleihin. Blunt kieltää kuitenkin osallisuuden.

Alla Black Widow’n tuore traileri.

YouTube video

Lähde: Screenrant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut