Entinen Bond-näyttelijä kertoi itkeneensä viimeisen elokuvansa kuvauksissa – Ei kuitenkaan siksi, että joutui jättämään roolin

Hän näytteli Bond-elokuvissa vuosina 1995–2012.

31.5.2021 08:01

Daily Star uutisoi näyttelijä Judi Denchin haastattelusta, jossa entinen Bond-näyttelijä kritisoi uusia Daniel Craigin 007-seikkailuja.

Dench näytti James Bondin pomoa, M:ää, seitsemässä Bond-elokuvassa vuosina 1995–2012. Denchiä haastatellut toimittaja sanoi, että omasta mielestään Craigin bondit ovat liian synkkiä. ”Olen samaa mieltä, käsikirjoitukset eivät ole niin hauskoja”, Dench vastasi.

Kommentti viittaa siihen, että Dench nautti enemmän Pierce Brosnanin ajan elokuvista, jotka olivat kepeämpiä ja huumorintäyteisempiä. Dench kertoo myös itkeneensä, kun hän kuvasi viimeisiä kohtauksiaan Skyfall -elokuvaan. Suru ei johtunut kuitenkaan siitä, että hän joutui hyvästelemään pitkäaikaisen roolihahmonsa.

”Itkin, koska meille sanottiin, että menemme kuvaamaan Skotlantiin kolmeksi viikoksi. Menimme sinne yhtenä aamuna, kuvasimme, ja olimme jo matkalla kotiin puoli kahdeksalta samana iltana”.

Lisää luettavaa