Entinen The Walking Dead -tähti Michael Cudlitz haukkui sarjaa – yhdytkö mielipiteisiin?

Ei armoa Rickille?

Näyttelijä Michael Cudlitz (Abraham) ei selvästikään pelkää tuoda mielipiteitään julki. Tällä kaudella yhden jaksonkin ohjannut tähti kertoi rehellisesti näkemyksiään The Walking Dead -sarjasta.

Abraham menetti sarjassa henkensä Neganin käsissä. Cudlitzin mielestä lopun olisi pitänyt koittaa kuitenkin toiselle hahmolle.

– Tehdään tämä selväksi, jos hän (Negan) aikoi tappaa jonkun muun kuin minut ja minä saisin valita, se olisi ollut Rick. Koska montako ihmistä se paskapää vielä saisi hengiltä, Cudlitz laukoi yleisölle fanitapahtumassa.

– ”Hei, minulla (Rickillä) on suunnitelma, mennään tuonne missä on kaikki Saviorit 500 aseen kanssa. Kun he tulevat parvekkeelle, ammutaan ikkunat heidän yläpuoleltaan.” Tiedätte kaikki, että se oli syvältä, Cudlitz viittasi sarjan tapahtumiin.

Sarjassa vielä esiintyvä Josh McDermitt (Eugene) oli lempeämmällä linjalla. Omien sanojensa mukaan koska on vielä sarjassa mukana.

Viimeisintä kautta on yllättäen ainakin jonkin verran kehuttu. Raportoidusti tästä voi kiittää sarjan nykyistä vetäjää Angela Kangia.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut