Erikoinen tapaus – Golden Globen voittanut West Side Story -tähti Rachel Zegler ei saanut kutsua Oscareihin

Golden Globe -voittaja ei ole saanut kutsua Oscar-gaalaan.

21.3.2022 09:40

Steven Spielbergin ohjaama uusintafilmatisointi West Side Story ei menestynyt kummoisesti lippuluukulla, mutta palkintoja se on rohmunnut. Se voitti muun muassa parhaan musikaali-/komediaelokuvan Golden Globen. Lisäksi elokuva sai seitsemän Oscar-ehdokkuutta.

Oscar-gaalaan ei ole yllättäen asiaa West Side Storyn 20-vuotiaalla tähdellä Rachel Zeglerillä. Zegler näytteli West Side Storyssa Marian roolin, ja voitti suorituksestaan Golden Globen. Siltikään hän ei ole saanut kutsua ikoniseen Oscar-gaalaan. Tätä on ihmetelty sosiaalisessa mediassakin.

– En tiedä tyypit, olen kokeillut kaikkea, mutta tätä ei näytä tapahtuvan, Zegler kommentoi Instagramissa.

Zegler sanoi olevansa pettynyt, ja aikoi katsoa Oscarit kotisohvaltaan. Hän toivoi kuitenkin ”viime hetken ihmettä”, jotta pääsisi gaalaan.

Zeglerin edustajat tai Yhdysvaltain elokuva-akatemia eivät ole kommentoineet kutsumatta jättämistä. Uproxx-julkaisu ihmetteli, miksei somessa suosittua tähteä kutsuta, etenkin koska Oscar-gaalan katsojaluvut ovat olleet laskussa.

Yrityksenä parantaa Oscareiden suosiota, monien palkintojen jakamista ei nähdä enää suorassa lähetyksessä. Ne tiettävästi kuitenkin näytetään jossain muodossa, todennäköisesti lyhennettynä pitkin Oscar-lähetystä.

Zegler sai debyyttiroolinsa West Side Storyssa tammikuussa 2019, kuukausi sen jälkeen, kun hän julkaisi viraalivideon netissä. Hän lauloi videolla A Star is Born -elokuvasta tutun Lady Gagan kappaleen Shallow. West Side Story löytyy suoratoistopalvelu Disney Plussasta. Alla traileri.

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia