Ethan Hawke teki massiivisen sarjan ikonisesta näyttelijäpariskunnasta – Traileri lupaa hyvää, mukana isoja tähtiä George Clooneysta lähtien

Mukana on isoja tähtiä.

24.7.2022 21:30

HBO Maxiin on Yhdysvalloissa tullut massiivinen, kuusiosainen sarja, jossa käydään läpi näyttelijälegendojen Paul Newman ja Joanne Woodward elämää, uraa ja suhdetta.

The Last Movie Starsin on ohjannut Ethan Hawke, joka toteutti sarjan mielenkiintoisella tavalla: Newman tallensi valtavan määrän haastatteluja ja keskusteluja itsensä ja vaimonsa, sekä lukuisten kuuluisien ystäviensä kanssa. Ääninauhat Newman myöhemmin poltti.

Nauhat oli kuitenkin translitteroitu, eli keskustelut olivat tekstiksi purettu. Hawke pyysi kuuluisia ystäviään esittämään keskustelut uudelleen. George Clooney on Newman ja Laura Linney on Woodward, mutta mukana on myös muun muassa Oscar Isaac ja Sally Field.

Syystä tai toisesta dokumenttisarja on jo Yhdysvaltojen HBO Maxissa, mutta Suomen mahdollisesta saapumisesta ei ole tietoa. Toivottavasti sarja nähdään – ja pian. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa