Fifty Shades of Grey nettosi tähtitieteellisiä summia avausviikonloppunaan

Niin, kyllähän se tiedettiin, että Fifty Shades of Grey on ilmiö. Sekin oli tiedossa, että leffa tulee tekemään tuottajilleen todella hurjan tilin. Joten ehkä se ei ole kuitenkaan niin yllättävää, että tämä kevytsekstailu ja pehmotuhmistelu tienasi pelkästään Yhdysvalloissa 81,6 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti 239 miljoonaa dollaria avajaisviikonloppunaan.

Fifty Shades rikkoi ennätyksiä: se oli avajaisviikonlopun myydyin naisohjaajan elokuva, viidenneksi suurin R- luokituksen (kielletty alle 17-vuotiailta) saanut leffa ja historian toiseksi suurin helmikuun avaus. Mitähän on vielä tulossa?

Ainakin leffa saa jatkoa, se on jo varmaa, mutta Fifty Shadesin ohjannut Sam Taylor-Johnson ei niitä enää tee, koska päätyi sotajalalle kirjan kirjoittaneen E.L. Jamesin kanssa. Kyseessä olivat ilmeisesti näkemysristiriidat. Toivotaan, että se oli ohjaaja, joka halusi leffan seksistä niin laimeaa, eikä kirjailija itse, jotta jatko-osilla olisi edes kohtalaiset mahdollisuudet olla kiinnostavia elokuvia.

Lähde: Rope of Silicon

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut