George Clooney munasi nolosti vaimonsa kosinnan – ”Se oli katastrofi”

Edes Hollywood-tähti ei saanut kosintaa menemään kuin elokuvissa.

26.10.2022 22:45

Jos naista joutuu tai pääsee kysymään avioon, se lienee itse kullekin jännittävä hetki. Tästä operaatiosta ei selvinnyt ilman pulmia myöskään Hollywood-tähti George Clooney.

Clooneyn mukaan hänen kosintansa oli katastrofi. Hänen romcom-tyyliset suunnitelmansa menivät pieleen, kun hän kysyi tulevan vaimonsa Amalin kättä.

– Se oli katastrofi. Suunnittelin sen, en ole tyhmä. Suunnittelin kaiken. Minulla oli soittolista, jossa Rosemary-tätini (laulaja ja näyttelijä Rosemary Clooney) laulaa, ja minulla on aikeena aloittaa, ja antaa hänelle sormus kappaleen Why Shouldn’t I aikana. Se on hieno kappale. Minulla on siis kaikki suunniteltuna, Clooney kuvaili tilannetta Drew Barrymoren keskusteluohjelmassa.

Clooney halusi kosinnasta niin hollywoodmaisen kuin mahdollista, ja kaiken tuli sujua ongelmitta.

– Minulla on sormus pienessä pöytälaatikossa hänen takanaan, ja olen tehnyt illallisen. Olemme seurustelleet vasta noin kuusi kuukautta, Clooney pohjusti.

– Minulla on sormus laatikossa ja kappale alkaa. Olemme syöneet illallista, kappale alkaa ja sanon: ”Luulen, että tuolla on sytytin, jotta voimme sytyttää kynttilän uudelleen (jonka Clooney oli puhaltanut sammuksiin). Sytytä kynttilä uudelleen, arvelen, että siinä pienessä pöytälaatikossa on sytytin, Clooney kertoi ohjeistaneensa Amalia.

Clooney halusi, että Amal löytää sytyttimen lisäksi laatikosta sormuksen. Hän löysikin sen, mutta Amalin reaktio oli kuitenkin laimea – ei ollenkaan kuin elokuvissa.

– Hän vetää tämän pienen pöytälaatikon esiin, ja siellä on timanttisormus. Hän katsoo sitä ja tuumii: ”Täällä on sormus.” Tyyliin, että joku olisi jättänyt sormuksen sinne vuosia sitten. Ja minä olen polvillani, Clooney näytti asennollaan.

Clooneyn idea oli hyvä, mutta se ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa, vaikka ihka aito Hollywood-tähti sellaista manööveriä yrittikin. Ihmisoikeusjuristina työskentelevä Amal kuitenkin tunnetusti suostui avioon Clooneyn kanssa, ja Clooneyn maine ikuisena poikamiehenä päättyi.

He ovat olleet naimissa kahdeksan vuotta, ja heillä on viisivuotiaat kaksoset Ella ja Alexander. Alla Clooneyn haastattelu.

Lue myös: Julia Roberts piti houkutella Frendeihin – operaatio vaati kvanttifysiikkaa ja ruusuja Matthew Perryltä – Episodi.fi

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia