George Clooney pelkää pidätystä jekkuilunsa takia – Brad Pitt ja Matt Damon helisemässä

George Clooneylla on pitkä historia pienien harmittomien (?) jekkujen tekemisessä tutuilleen. Clooney sanoi The Telegraphin haastattelussa, että tällä kertaa hän pelkää menneensä kuitenkin liian pitkälle:

– Tällä hetkellä on käynnissä yksi jekutus, josta en voi kertoa, mutta vuosi tästä eteenpäin, niin kuulet että minut on pidätetty – tämä ei ole pelleilyä, sillä luulen, että olen mennyt liian pitkälle. Tämä on hiukan jännittävää. Mutta, minulla on vaimo, hän on juristi, joten ei minulla ole hätää!

Clooneyn jekut saattavat todellakin kestää vuosia. Hän muun muassa esitti Brad Pittiä muutaman vuoden ajan lähettämällä hänen nimissään postia muille näyttelijöille:

– Lähetin Bradin nimissä Meryl Streepille läjän puhevalmennus CD-levyjä kirjoittaen, että ne saattaisivat auttaa häntä hänen roolissaan Rautarouvassa. Olen lähettänyt postia monille, monille ihmisille ja en kerro kenellekään heistä vuoteen tai pariin, mitä olen tehnyt. Kun lopulta paljastan asian, he parkaisevat: ”Et ole tosissasi!”

Matt Damon ei myöskään ole säästynyt Clooneyn kikkailuilta. Heidän filmatessaan yhteistä elokuvaa The Monuments Men, Damon joutui kokemaan Clooneyn taitavaa jekutusta:

– Kun kuvasimme The Monuments Meniä, Matt yritti saada muutamia kiloja painoa pois. Hän söi vain salaattia ja oli todella vakavissaan painon pudottamisen suhteen, Clooney taustoitti.

– Pyysin erästä tyttöä puvustuksesta ottamaan joka päivä muutaman tuuman pois hänen rooliasustaan. Matt oli sitten taas syömässä greippiä ja ihmetteli: ”En ymmärrä miksi lihon koko ajan.” Jatkoin tätä noin kolme viikkoa.

George Clooney vaikuttaa siis olevan todella hauska veijari – toivottavasti kukaan ei ole suuttunut pahemmin. Mikähän tämä mahdollisen pidätyksen aiheuttava jekku sitten tulee olemaan? Jospa se selviäisi vuoden kuluttua.

George Clooneyn uusi scifi-elokuva Tomorrowland saa osuvasti ensi-iltansa huomenna 22. päivä toukokuuta. Uunituore arvostelu löytyy täältä.

Kuva: The Monuments Men

Lähde: The Telegraph

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut