Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn kertoi mikä tietokonepeli on hänestä kaikkien aikojen paras – ei huono valinta!

Moni ohjaajan fani lienee samoilla linjoilla.

Hauskojen Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjaaja James Gunn taitaa olla pelaaja. Hän paljasti Twitterissä, mistä pelistä hän pitää eniten.

– Näen KOTOR:in trendaavan, niin kuin pitäisikin, sillä se on kaikkien aikojen paras videopeli. Se on myös suosikki Star Wars -juttuni kaikista Star Wars -peleistä, elokuvista, tv-sarjoista, leluista ja sarjakuvista, Gunn hehkutti.

KOTOR eli Knights of the Old Republic nauttii edelleen hienoa mainetta Star Wars -pelinä ja pelinä ylipäätään. Biowaren kehittämässä, tarinavetoisessa roolipeliseikkailussa ollaan ajallisesti Vanhan Tasavallan melskeissä.

Pelissä käytävät taistelut ovat vuoropohjaisia, ja oma hahmo kehittyy omien valintojen mukaan. Hahmo saattoikin päätyä valintojensa seurauksena valoisan puolen sijasta pimeälle puolelle.

Gunnilta kysyttiin Twitterissä, ohjaisiko tämä koskaan KOTOR-elokuvan?

– Vain siksi, että se on täydellinen peli ei tarkoita sitä, että sen täytyy olla elokuva, Gunn vastasi.

Maailmalla on liikkunut huhuja, että Lucasfilmillä olisi kehityksessä elokuva, joka perustuu Knights of the Old Republiciin. Myös pelistä on huhuttu tulevan uudelleen tehty versio. Ubisoft puolestaan aikoo kehittää avoimeen maailmaan sijoittuvan, vielä tuntemattoman Star Wars -pelin.

Lue myös: Disneyltä on tulossa aidon oloinen valomiekka – vetäytyy kahvaansa kuin elokuvien valomiekka | Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut