Palaako Bo-Katan The Mandalorianiin? Näyttelijä kommentoi

Mitään varmaa ei vielä ole.

The Mandalorianin näyttelijä Katee Sackhoff ei tietä, palaako hän Star Wars -universumiin vai ei. Hänet nähtiin viime kaudella The Mandalorianissa näyttelemässä samaa roolia, jota hän oli aiemmin ääninäytellyt Star Wars -animaatiosarjoissa.

Bo-Katan on ollut hyvin suosittu animaatiohahmo, ja Screen Rantin mukaan myös näytelty versio hahmosta sai kovasti suosiota, vaikkei Sackhoffia nähty kuin muutamassa jaksossa. Päästäänkö Bo-Katanin seikkailuja seuraamaan vielä jatkossakin, tähän asiaan kommentoi hahmon näyttelijä.

– Minä todella toivoisin voivani sanoa, että tiedän jotain. Minä en todella tiedä. Tiedän mihin lopetimme ja minulla on ainoastaan se. Voin vain käyttää mielikuvitustani ja toivoa, että näemme jotain viileitä juttuja, mutta minulla ei ole tietoa, Sackhoff mietti.

Jos The Mandalorianin kauden kaksi juonikuvioita pohtii, Sackhoffille voisi olevan jatkoa luvassa, sillä Bo-Katanin haluaman Darksaber-valomiekan kohtalo on vielä auki.

Lue myös: Galactica-tähti Katee Sackhoff, 40, toteutti faniensa toiveen alastonkuvasta – mutta kukas siellä suihkussa peittää strategiset paikat?! | Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut