Guardians of the Galaxy Vol. 3 pieksi uuden Ant-Manin – ollut teattereissa vasta kaksi viikkoa

Hittihän se on tästäkin Guardiansista tulossa.

14.5.2023 13:42

James Gunnin Guardians of the Galaxy Vol. 3 avasi hieman varovaisesti, koska ehkäpä Marvel-fanit ovat olleet pettyneitä viimeisimpiin studion supersankarileffoihin.

Viidakkorumpu kuitenkin pärisee ja GotG3:n pudotus oli vain 51 prosenttia edellisestä viikonlopusta. Se on suorastaan ilmiömäisen hyvä saavutus, joka kertoo pitkästä elosta lippukassoilla.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania tienasi vain 475,5 miljoonaa dollaria lippukassoilla, kun GotG3 ylitti 400 miljoonan rajan perjantaina. Eiköhän galaksin suojelijat mene Muurahaismiehen ja Ampiaisen ohi viimeistään tänään [sunnuntaina].

Ja koska Guardians of the Galaxy –trilogia on Marvelin suurimpia menestystarinoita, tehden tuntemattomista sankareista isoja staroja, tulevat Gunnin elokuvat saamaan aivan varmasti jatkoa uudella porukalla.

Gunn ei tietenkään jatka itse Marvelilla, vaan hän lähtee rakentamaan uutta DCEU:ta DC Studiosin kautta, joten uusi vetäjä on jo varmasti haussa.

Vaikka moni muu Guardians-näyttelijä on kertonut, etteivät he aio jatkaa sarjan parissa, on ainakin James Gunnin veli Sean Gunn ilmoittanut halukkuutensa lähteä mukaan myös tuleviin avaruusseikkailuihin.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia