Haluatko katsoa loputtomiin Seinfeldia? Tekoälyn luoma versio sarjasta jatkuu ikuisesti

Popparit esille ja seuraamaan!

2.2.2023 04:30

OpenAI:n ChatGPT-tekoäly on ollut viime aikoina ihmetyksen aiheena, ja nyt sitä hyödynnetään ikuisessa ”Seinfeldissa”. Hahmot keskustelevat ”sarjassa” toisilleen ChatGPT:n avulla, ja juttu ei lopu kesken.

Twitchissä esitetyn sarjan nimi on Nothing, Forever, ja se vaikuttaa olevan pikselihahmoilla tehty Seinfeld. Neljä pikselihahmoa juttelevat sarjassa milloin mistäkin, ja välillä kuullaan taustanaurua.

Sarja todella naurattaa ihmisiä, sillä Twitchin chatissa näyttää olevan hauskaa, ja kanavaa katselikin  jutun kirjoitushetkellä peräti noin 7000 silmäparia.

Sarjassa on kieltämättä 90-luvun sitcomien tyyliä, sillä keskustelut sijoittuvat asunnon olohuoneeseen, eikä sieltä poistuta koskaan.

Nothing, Forever

Sarjan luoja Skyler Hartle kertoi Motherboardille, että ohjelma tehtiin Seinfeld-parodiaksi. Se kuitenkin alkoi alun perin outona taideprojektina.

Hartle ja hänen kehittäjätoverinsa Brian Habersberger käyttivät sarjan rakentamiseen koneoppimista ja generatiivisia algoritmeja, ja dialogi perustuu OpenAI:n GPT-3-kielimalliin. Kaikki nähtävä ja kuultava materiaali on tekoälyn generoimaa lukuun ottamatta graafista ulkoasua ja naururaitaa. Voit tutustua sarjaan täällä.

Lue myös: Oletko jo unohtanut Rooman sheriffi -sarjan kauniin punapään Lauren Hollyn, 59 – tältä hän näyttää nykyään (kuvat) – Episodi.fi

Lähde: Motherboard

Lisää luettavaa