Han Solo-tähti teki paljastuksen Harrison Fordista – vihaa edelleen Jedin paluun kiisteltyjä hahmoja

Näinpä moni muukin.

11.5.2018 05:57

Monet vannoutuneet Star Wars -fanitkin ovat joutuneet myöntämään itselleen – Jedin paluun ewokit eivät ehkä olleetkaan paras idea. Heidän mielipiteillään on nyt vahva tukija, nimittäin Han Solo -näyttelijä Harrison Ford.

Tässä kuussa ilmestyvän Solo: A Star Wars Story -elokuvan tähti Alden Ehrenreich pääsi keskustelemaan ennen kuvauksia Fordin kanssa Solo-hahmosta ja siinä sivussa tuli juteltua tietysti muistakin asioista.

– Hän ei edelleenkään pidä ewokeista. Se näyttää olevan iso juttu hänelle. Hän vihaa ewokeja. Ne ovat hänelle kuin FAO Schwartz (lelukauppa), hän ei pitänyt niistä, Ehrenreich kertoi.

Ehrenreichin mielestä hänestä ei olisi tuntunut oikealta, jos hän ei olisi päässyt tapaamaan Fordia ennen kuvauksia. Tapaamisen alun puitteet olivat varsin huikeat.

– Tapasin hänet hänen lentokonehangaarissa, jossa viisi lentokonetta ympäröi meidät. Sitten menimme lounaalle. Hän oli mahtava… Hän sanoi: ”Jos joku kysyy, kerro heille, että kerroin sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää, eikä sinulla ole lupa sanoa mitään”, Ehrenreich paljasti.

Ford keskusteli myös ohjaaja Ron Howardin kanssa. Howard sanoi Fordin kertoneen paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia Solon persoonasta. Voit lukea niistä täällä: Episodi.

Lähde: Digital Spy

Lisää luettavaa