Harry Potter -tähti luuli roolinsa jälkeen menestyksen olevan taattu – toisin kävi

Ehkä suuren maailman menestys tulee vielä.

22.6.2020 04:03

Evanna Lynch kertoi haastattelussa ylimitoitetuista odotuksista saatuaan Harry Potter -elokuvasta Luna Lovekivan roolin. Hän oli varma, ettei hänen tarvitsisi enää huolehtia loppuelämästään. Hän kuitenkin joutui toteamaan, ettei näyttelijäntöitä ole helppo saada.

– En arvannut, että näyttelijänä oleminen olisi niin vaikeaa kuin se itse asiassa on. Huomasin, että monilla faneilla on sama reaktio. Joskus tapaan heitä kokoontumisissa ja näytelmissä ja he miettivät: ”Miksi et tee lainkaan blockbuster-elokuvia?” Minä tuumin siihen: ”Joo, miksi en tee? En tiedä, minusta ei vain tunnu siltä, siinä kaikki.” Heillä ei ole käsitystä sitä, miten armoton viihdeteollisuus on, Lynch sanoi.

Lynch oli Harry Potter -elokuvien superfani jo ennen roolinsa saamista. Fanituksesta näyttelijäksi siirtyminen olikin hänestä outoa.

– Olin valmis tarinankerrontaan, mutta oli niin outoa siirtyä Daniel Radcliffea vaanineesta fanista tyypiksi, jolle ihmiset lähettävät fanipostia, Lynch ihmetteli.

Hän myönsi olleensa pakkomielteinen fani. Hän näkee samoja piirteitä joissakin faneissaan ja jättää vastaamatta heille, koska kokee sellaisen fanituksen olevan epätervettä.

Lynch valittiin Harry Potter ja Feeniksin kilta -elokuvaan 14-vuotiaana vuonna 2006. Hän peittosi 15 000 muuta hakijaa.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa