Harrylta ja Meghanilta tosi-tv-sarja Netflixiin – kaikkien tuotantojen sopimus on 124 miljoonan euron arvoinen!

Ei ihan pikkurahoja.

Päivitys 29.9.2020 kello 13:40. Sky Newsin mukaan Harry ja Meghan ovat kieltäneet osallistuvansa tosi-tv-sarjaan.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat tammikuussa aikeistaan vetäytyä Britannian hovista. He kertoivat myös aikovansa olla kuningashuoneesta taloudellisesti riippumattomia.

Taloudelliseen riippumattomuuteen varmasti auttaa Netflixin tuleva tosi-tv-sarja. Se on vain yksi Harryn ja Meghanin tulevista tuotannoista, joista solmitun sopimuksen arvoksi on arveltu 124 miljoonaa euroa.

Aiemmin ajateltiin, että pari ei välttämättä vaikuttaisi tuotannoissaan kuin kameran takana. The Sunin mukaan molemmat ovat kuitenkin mukana tosi-tv-sarjassa myös kameran etupuolella.

– Siitä tulee hyvällä maulla tehty. He haluavat antaa ihmisille vilauksen elämäänsä, The Sunin lähde kertoi.

Paria seurataan tv-sarjassa kolmen kuukauden ajan. Meghan on lähteen mukaan sanonut, että haluaa ihmisten näkevän ”todellisen itsensä”.

Halu saattaa kummuta julkisuudessa esitetyistä väitteistä, että Harry olisi Meghanin harjoittaman manipuloinnin seurauksena hänestä riippuvainen ja talutusnuorassa. Meghanin on jopa väitetty olevan narsisti. Asiaa on puinut muun muassa julkkispsykologi Jo Hemmings ja toimittajat kuten Piers Morgan.

Entisestä elämästään luopunut Harry on viime aikoina ollut tiettävästi kouluttamassa itsestään ohjaajaa. Roolimallinaan hän näkee väitetysti Ron Howardin, joka on ohjannut muun muassa elokuvat Apollo 13, Da Vinci -koodi ja Solo: A Star Wars Story.

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut