HBO Maxiin lisättiin kovalla tähtikaartilla varustettu draama – neljä tähteä!

IMDb-arvosana on 7,2.

HBO Maxissa on nyt elokuva Perhe – August: Osage County (2013).

Beverly Weston ja vaimonsa Violet ovat addiktioilleen antautunut pariskunta: Beverly aikoinaan arvostettu, sittemmin alkoholisoitunut runoilija ja Violet jatkuvan pillerinpopsimisensa syöpäsairaudellaan perusteleva, myrkkyä tihkuva vaimo. He asuttavat kahdestaan valtavaa taloa keskellä helteen haalistamaa Oklahoman preeria. Kun Beverly katoaa, Violetin tueksi saapuvat hänen Mattie Fae -siskonsa Charles-miehineen sekä Ivy-tytär. Paikalle hälytetään myös Beverlyn ja Violetin kaksi muuta tytärtä. Kun perhe on koossa, vaivoin kurissa pidetyt katkerat muistot ja tunteet ryöpsähtävät valloilleen.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

”On selvää, että Wells viihtyy isojen näyttelijäjoukkojen kanssa, mutta joko tv-työn tai Perheen näytelmätaustan vuoksi hän ei täysin pysty poistamaan elokuvasta sitä paikoin vaivaavaa lavastetun teatraalisuuden tuntua. Toisaalta tärkeimmässä kohtauksessa, suuren päivällispöydän ääressä käytyyn pitkään, helvetilliseen yhteisateriointiin hän luo elämää ja liikettä, vaikka se helposti olisi voinut jähmettyä liikkumattomaksi.”

Tähtiloistoa tarjoavat Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Cooper, Julianne Nicholson, Juliette Lewis, Ewan McGregor, Margo Martindale, Sam Shepard, Dermot Mulroney, Abigail Breslin sekä Benedict Cumberbatch. Ohjaajana John Wells. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Margot Robbie sekosi kuvauksissa täysin – kuvaukset piti lopettaa, raivosi ja löi kollegaa – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut