Hengenvaarallisesti loukkaantunut Jeremy Renner jakoi koskettavan kirjeen sisarenpojaltaan: ”Olen hyvin onnekas…”

Toipumisia Rennerille!

17.3.2023 08:58

Hollywood-näyttelijä Jeremy Renner kuntoutuu parhaillaan vakavasta onnettomuudesta, jonka yhteydessä hän jäi 6500 kiloa painavan lumiaurakoneensa alle. Hän mahdollisesti pelasti sisarenpoikansa hengen, sillä aura kulkeutui poikaa kohti.

Näyttelijä jakoi 15. maaliskuuta Instagram Story -julkaisussa kuvan käsinkirjoitetusta kirjeestä, jonka hän sai pojalta. Variety otti julkaisusta kuvakaappauksen.

– Olen hyvin onnekas, koska setäni on Hawkeye (joka on yksi Avengerseista). Olen myös erittäin onnekas, että setäni selvisi onnettomuudesta elossa, poika oli raapustanut kirjeeseen.

Rennerille tehtiin sairaalassa ainakin kaksi leikkausta. Toisessa hänen jalkoihinsa asennettiin metallinauloja, ja toinen oli rintakehän alueen leikkaus. Luita häneltä meni rikki yli 30. Renner on sanonut tekevänsä mitä tahansa toipuakseen.

Palatessaan sairaalasta kotiin näyttelijä kertoi Twitterissä, että hän oli katsonut innoissaan perheensä kanssa Mayor of Kinstownin kauden kaksi ensimmäisen jakson. Renner myös näyttelee sarjassa.

Lähde: NME

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa