Henry Cavill ei pidä seksikohtauksista – joutui pyytämään heijariaan anteeksi vastanäyttelijättäreltä

Työtapaturma!

14.2.2024 22:01

Henry Cavill on puhunut jo useampaan kertaan seksikohtauksien turhuudesta. Cavill ei ole oikein niiden ystävä, etenkään sen jälkeen, kun hänellä kävi pieni työonnettomuus erään alastoman näyttelijättären kanssa.

Cavill kertoi vuonna 2015, kuinka eräs ”upearintainen näyttelijätär” ratsasti hänen päällään The Tudors -sarjan kuvauksissa.

– En ollut laittanut varusteitani sillä lailla harmittomaan asentoon. Hän hieroi kehoaan minua vasten,ja, noh, minulla alkoi seisomaan. Minun piti pyytää häneltä syvästi anteeksi. Ei se ole kovinkaan hienoa, jos jollain rupeaa seisomaan ammattimaisessa työympäristössä. Sitä ei voi suvaita, Cavill kertoi.

Cavill antoi juuri uuden haastattelun, jossa hän ihmettelee edelleenkin seksikohtauksia.

– Joissain tapauksissa seksikohtaus on tärkeä elokuvalle, eikä vain silmänruokaa yleisölle, mutta mielestäni niitä tehdään nykyään aivan liikaa. Ajattelen vain, onko kohtaus tarpeellinen vai onko siinä vain ihmisiä vähissä vaatteissa.

– Minulle tulee epämukava olo ja ajattelen, että eihän sitä kohtausta varten tarvitse edes esiintyä. Kohtauksessa ei ole mitään tarpeellista loppuelokuvaa ajatellen.

Ei hän varsinaisesti seksikohtauksia vastaan ole, mutta hänen mielestään katsojien mielikuvitus korvaa seksikohtaukset aivan hyvin.

Lähde: Daily Star

Lisää luettavaa