Hobitissa ja Beckissä säväyttänyt Mikael Persbrandt Suomeen – Tapaa tähti Kansallisteatterissa!

Ruotsalaistähti saapuu syyskuussa.

16.8.2018 07:02

Ruotsin paha poika, näyttelijä Mikael Persbrandt saapuu Helsinkiin markkinoimaan uutta elämäkertaansa Mikael Persbrandt: Muistini mukaan (Tammi). Kirjan on kirjoittanut Carl-Johan Vallgren, joka saapuu Persbrandtin mukana haastattelemaan tähteä.

Suomen Kansallisteatteri järjestää taiteilijatapaamisen, joka sisältää tunnin mittaisen haastattelun Pienellä näyttämöllä. Sen jälkeen on mahdollista saada signeeraus Persbrandtilta muistelmiin. Lippuja on vielä hieman jäljellä tapahtumaan. Haastattelun näkeminen maksaa 10 euroa, mutta mikäli haluaa kylkeen myös uuden kirjan hinta on 25 euroa. Oman kirjan saa myös ottaa mukaan.

Persbrandt on yksi Ruotsin kuuluisimpia näyttelijöitä. Hänet on nähty mm. elokuvasarjoissa Hobitti ja HamiltonSusanne Bierin Oscar-palkitussa elokuvassa Kosto, Hypnotisoijassa, sekä Beck -sarjassa.

Kansallisteatteri järjesti edellisen kerran vastaavanlaisen tilaisuuden viime vuoden lopulla, jolloin Paul Auster luki pätkän kirjastaan 4 3 2 1 (Tammi).

Ensi kuussa nähtävään tapahtumaan pääset tutustumaan Kansallisteatterin sivuilta. Valitettavasti liput ovat myyneet jo päivässä loppuun.

Kuva sarjasta Beck

Lisää luettavaa