Hoksasitko? Joseph Gordon-Levittillä oli salainen cameo Knives Out -elokuvassa – leffa on yön tv-tarjonnassa

IMDb-arvosana on 7,9.

25.3.2023 14:58

Yön tv-viihteessä on rikosleffa Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä (2019). Ohjaajana toimii Rian Johnson (The Last Jedi).

Elokuvassa cameon tekevä Joseph Gordon-Levitt näytteli pääosaa Johnsonin elokuvassa Looper. Heillä on mainiot välit, sillä hänellä on tiuhaan cameoita Johnsonin elokuvissa. Gordon-Levitt on ollut mukana tähän mennessä kaikissa Johnsonin elokuvissa.

Näyttelijää ei nähdä Veitset esiin -leffassa, mutta hänen äänensä kuullaan alussa, kun Marta katsoo elokuvaa. Gordon-Levittin ääni on dubattu etsivä Hardrockille.

Johnson sanoi vuonna 2019, että hän työskentelee Gordon-Levittiin kanssa jos hän on vapaana, eikä Johnson malta odottaa, että pääsee kuvauksiin hänen kanssaan. Gordon-Levittillä oli cameo myös Glass Onionissa Miles Bronin kellon äänenä.

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä on salapoliisitarina, jossa Daniel Craigin esittämä Benoit Blanc tutkii perheessä tapahtunutta kuolemaa. Tähtikaartissa mukana Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Chris Evans, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield ja Christopher Plummer. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 26.03.2023 klo 00.00, Sub

Lue myös: Muistatko vielä Gilmoren tytöt -sarjan Lauren Grahamin, 56? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa