Hollywood-näyttelijä George Clooneyn ura oli tuhoutua illan elokuvaan – selvisi säikähdyksellä

Batman ja Robin

IMDb-arvosana on 3,7.

Hollywood-näyttelijöiden urat voivat lopahtaa, jos menestyksiä ei ala kuulumaan. Tällaisessa tilanteessa oli 1990-luvulla George Clooney.

Näyttelijä tunnusti, että kukaan ei halunnut palkata häntä sen jälkeen, kun hän näytteli Joel Schumacherin flopissa, illalla nähtävässä supersankarielokuvassa Batman & Robin (1997). Hän sai viittasankarin pestin jälkeen onnekseen roolin Steven Soderberghin ohjaamassa elokuvassa Mieletön juttu (1998).

– Stevenillä oli takanaan muutama floppi ja minä olin tulossa Batman & Robinista, joten me molemmat tarvitsimme menestyksen. Olimme tavallaan selkä seinää vasten, Clooney kertoi.

Tuohon aikaan oli lisäksi vaikeaa siirtyä tv-tähdestä elokuvatähdeksi.

– Tein edelleen Teho-osastoa ja aina oli näitä keskusteluja, voiko televisiosta siirtyä elokuviin. Se oli iso juttu – ja olin häviämässä, Clooney sanoi.

Mieletön juttu sai hyvän vastaanoton, vaikkei se mikään suurmenestys ollutkaan. Näyttelijä myös kehui Soderberghin työtä leffan parissa. Clooney pystyi elokuvan jälkeen jatkamaan ilman isompia murheita Hollywood-uraansa.

Robinia esittäneelle Chris O’Donnellille ei käynyt niin hyvin, sillä hänen uransa elokuvanäyttelijänä karahti kiville – ja Batman & Robin oli iso syy siihen. Hän myös meni kieltäytymään pääroolista Men In Black (1997) -elokuvassa.

Batman & Robin on myös HBO Maxissa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 25.06.2022 klo 21.00, AVA
  • Ti 28.06.2022 klo 00.55, AVA

Lue myös: Prime Videoon lisätyssä jännärissä talousguru pistetään vastuuseen – tähti joutui aikataulusyistä näyttelemään paljon vihertaustan edessä – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut