Hollywood-näyttelijätär paljasti – varmisti huippuroolinsa pukeutumalla seksikkäästi

Manageri antoi neuvon.

43-vuotiaan Reese Witherspoonin läpimurtorooli tapahtui vuonna 1999 Julmia aikeita elokuvassa. Suuren yleisön tietoisuuteen hän jäi pysyvästi Blondin kosto (2001) -elokuvan myötä.

Witherspoon paljasti nyt, että hänet määrättiin pukeutumaan seksikkäästi saadakseen Elle Woodsin roolin Blondin kosto –elokuvasta. Metro-Goldwyn-Mayer ei tiettävästi ollut harkinnut tähteä elokuvaan lainkaan, sillä hänet oli leimattu roolistaan Vaalit-elokuvassa.

– Managerini soitti lopulta ja sanoi: ”Sinun täytyy tavata studion pomon kanssa, koska hän ei hyväksy sinua. Hän todella kuvittelee, että olet hahmosi Vaalit-elokuvasta, ja että olet vastenmielinen”, Witherspoon sanoi managerinsa kertoneen.

– Sitten minun käskettiin pukeutua tapaamiseen seksikkäästi, näyttelijä jatkoi.

Witherspoonin mukaan ajattelutapa oli tuohon aikaan erilainen, eikä tuolloin 23-vuotias Witherspoon ollut ehdotuksesta moksiskaan.

– Olet 23-vuotias, jolla on lapsi kotona. Tarvitsen rahaa ja ihmiset, jotka tietävät mitä he tekevät, neuvovat sinua, Witherspoon mietti.

Nyt Witherspoon ei hyväksyisi moista toimintaa, jos esimerkiksi hänen tyttärelleen ehdotettaisiin moista.

Koe-esiintymistilaisuudessa Witherspoonia oli haastatellut ”huoneellinen miehiä”, jotka kyselivät opiskeluista ja opiskelijanaisten kerhotoiminnasta. Witherspoon ei ollut moiseen koskaan osallistunut, mutta sai silti roolin.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut