Hollywood-tähti Brad Pitt näkee suoratoiston yleistymisessä hyvää – mutta mainitsi myös ikävästä puolesta

Yhteiskunnallista pohdintaa elokuvan markkinoinnin lomassa.

Brad Pittin haastattelussa tuli esille suoratoistopalvelut. Pittin mielestä viihdeteollisuus on nyt muutoksen kourissa ja siirtymässä enemmän ja enemmän suoratoistoon.

– Hyvänä puolena näemme enemmän kiinnostavia ohjaajia, käsikirjoittajia ja näyttelijöitä. Mutta mitä se tarkoittaa yhteisöllisyydelle? Siinä kysymys, Pitt mietti.

– Ei tarvitse mainita, kuinka jakautunut Yhdysvallat valtiona nyt on. Tämä liittyy asiaan, Pitt jatkoi.

Pitt luultavasti ajoi takaa sitä, että ihmiset pysyttelevät entistä enemmän kotonaan sen sijaan, että he lähtisivät vaikkapa elokuviin ja tapaisivat muita ihmisiä. Ja kaataisivat ehkä siinä samalla näkymättömiä raja-aitoja.

Haastattelussa käsiteltiin myös tulevaa Once Upon A Time… In Hollywood -elokuvaa. Leffassa ainakin yhtenä juonena ovat Charles Manson -kultin murhat.

– Menetimme viattomuutemme Manson-murhien vuoksi, Pitt pohjusti.

– Olimme juuri kokeneet tämän vapaan rakkauden – utopian. Sitten näimme hyvin toisenlaisen puolen ihmisluonteesta, Pitt jatkoi.

Näyttelijä näki aitojen pystyttämisen ja turvakameroiden suosion nousun jatkumona murhille. Hän mainitsi myös Vietnamin sodan ja Richard Nixonin nousun presidentiksi esimerkkeinä ajan hengen muuttumisesta.

Once Upon A Time… In Hollywood saa Suomen ensi-iltansa 16.8.2019.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut