Hollywood-tähti Kiefer Sutherland hermostui: ”Älä käytä isoisäni nimeä”

Kipinöitä lenteli.

11.6.2019 20:03

Kanadalainen näyttelijä Kiefer Sutherland lämpeni sosiaalisessa mediassa. Hän puolusti isoisäänsä hänen nimensä hyväksikäyttämiseltä.

Sutherland on kotoisin Kanadasta. Hänen isoisänsä puolestaan on edesmennyt kuuluisa poliitikko Tommy Douglas. Sutherlandin mielestä isoisää on käytetty muiden henkilöiden tarkoitusperien ajamiseen.

– On jälleen aika laittaa hallinto työskentelemään ihmisille – eikä päinvastoin. Uskoisin Tommy Douglasin olevan samaa mieltä, poliitikko Doug Ford twiittasi aiemmin.

Sutherlandin vastauksen mukaan Ford ajaa omaa poliittista agendaansa vertaamalla itseään Douglasiin ja hänen saavutuksiinsa. Sutherland piti vertaamista vastenmielisenä, eikä näyttelijä selvästikään ole Fordin kannattaja.

– Voin vain pyytäää, että lopetat hänen kuvansa ja nimensä käyttämisen osana poliittista agendaasi, Sutherland kirjoitti. Douglas tunnetaan talouden ja infrastruktuurin hyvästä hoidosta sekä ilmaisen terveydenhuollon isänä.

Ford vastasi Twitterissä tylysti aiemmin pitäneensä Designated Survivor -tv-sarjasta. Hän myös sanoi poliitikkona olemisen olevan paljon vaikeampaa kuin sellaisen näytteleminen televisiossa.

Lähde: CBC

Lisää luettavaa