Hollywood-tähti Miles Teller hakattiin – syyksi kerrottiin aluksi maksamaton lasku

Ikävä tapaus lomamatkalla.

29.5.2021 16:33

Näyttelijä Miles Teller tunnetaan muun muassa elokuvista Fantastic Four (2015) sekä Whiplash (2014). Hänen reissunsa Havaijilla sai ikävän käänteen.

Näyttelijän kimppuun hyökättiin paratiisisaarella hänen ollessaan lomalla vaimonsa Keleigh Tellerin kanssa. Aluksi levisi tieto, että syynä olisi ollut maksamaton lasku, mutta tämä on myöhemmin kiistetty.

Miespuolisia hyökkääjiä oli Keleigh Tellerin mukaan kaksi, ja Telleriä lyötiin monta kertaa kasvoihin. Keleigh Teller sanoi, että hyökkäys tuli täysin yllättäen, eivätkä hän tai Miles Teller olleet nähneet miehiä koskaan aiemmin.

– Raportoitu kertomus, että Milesia lyötiin kasvoihin rahan vuoksi on täysin väärä. Milesin kimppuun kävi kaksi miestä – joita emme ole koskaan tavanneet – sen jälkeen kun Miles pakotettiin vessaan, Keleigh Teller sanoi.

– Vaikuttaisi siltä, että nämä samat miehet ovat tehneet tämän monille ihmisille. Me arvostamme tukeanne Maui. Tämä on nyt rikostutkinnan alla, Keleigh Teller jatkoi.

Poliisi tiedotti Keleigh Tellerin sanomisista poiketen, että hyökkääjiä olisi vain yksi.

Teller ja hänen vaimonsa ovat parhaillaan lomalla Havaijilla yhdessä Shailene Woodleyn ja hänen miehensä kanssa. Woodley ja Teller näyttelivät yhdessä Divergent – Outolintu -elokuvassa. Tellerin tulevia elokuvia ovat Top Gun: Maverick ja Escape from Spiderhead.

Alla kuva Keleigh Tellerin Instagramista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Keleigh Sperry Teller (@keleighteller) jakama julkaisu

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia