Hollywoodin pedofiilirinkiä jahtaava näyttelijä yritettiin jo tappaa? ”Tarvitsen lisäturvaa”

Poliisitkin sotkeutuneet asiaan?

26.10.2017 04:36

Kerroimme juuri, miten entinen lapsitähti Corey Feldman aloitti kampanjan Hollywoodin väitetyn pedofiiliringin paljastamiseksi. Nyt hänet on jo mahdollisesti yritetty tappaa.

Näyttelijä sanoi selvinneensä nipin napin tilanteesta, jossa kaksi kuorma-autoa melkein ajoi hänen päälleen. Feldman antaa ymmärtää, että hänet yritettiin tappaa, koska hän yrittää paljastaa väitetyn vuosikymmeniä Hollywoodia piinanneen pedofiiliringin.

Feldman kertoi aikoinaan vuoden 2013 muistelmakirjassaan, miten hän ja toinen, jo edesmennyt näyttelijä Corey Haim joutuivat lapsina Hollywoodin pedofiilien uhreiksi.

– Sen jälkeen, kun mainitsin siitä faktasta, että minulla on tämä suunnitelma, elämäni on muuttunut täydeksi kaaokseksi, Feldman kertoi.

– Minut on pidetty hiljaisena koko elämäni, mutta nyt viime päivien aikana julkistukseni jälkeen minut on pidätetty ja olen melkein tullut tapetuksi. Kaksi rekkaa tuli suojatiellä ylinopeutta minua kohti, näyttelijä väitti.

Feldmanin mukaan myös hänen bändikaverinsa ovat säikähtäneet jotain. He ovat eronneet bändistä ja Feldmanin mukaan pelkäävät henkensä edestä. Näyttelijä ei osannut sanoa, mitä he pelkäävät.

– Minun täytyy suojella itseäni ja perhettäni. Tarvitsen lisäturvaa ja lakitiimin edustamaan minua, jotta pystyn suorittamaan tämän tehtävän, Feldman pohti.

Feldman sanoo pystyvänsä nimeämään peräti kuusi nimeä, jotka kuuluvat Hollywoodin pedofiilirinkiin. Yksi nimistä väitetysti linkittää rikokset suureen elokuvastudioon.

Myös Elijah Wood on puhunut aiemmin Hollywoodin pedofiiliongelmasta.

Lähde: Fox News

Lisää luettavaa