HS: Ville Virtanen jäi pois Aku Louhimiehen suurelokuvasta: ”Menen rikki, jos minua manipuloidaan”

AOP

Harvinainen tapaus kotimaisessa elokuvassa.

Näyttelijä Ville Virtanen jäi pois Antti J. Jokisen suurelokuvasta Omerta. Syynä on se, että Aku Louhimies ohjaa elokuvan Jokisen sijaan.

Helsingin Sanomien mukaan elokuvan kuvaukset jatkuvat ensi viikolla ilman Virtasta. Hän oli sanonut haastattelussa aiemmin, että ei vaadi Louhimiehelle potkuja, mutta ei halua Louhimiestä ohjaamaan omia kohtauksiaan. Virtanen sanoo, että sai näyttelijän manipuloimisista tarpeeksi Jouko Turkan aikana.

Virtanen sanoi, että mikäli Louhimies ohjaa elokuvan, hän ei uskalla olla siinä mukana. ”Menen rikki, jos minua manipuloidaan”, hän kertoi haastattelussa.

Louhimies oli Virtasen mukaan sanonut tuoreessa keskusteluohjelmassa, että ei aio muuttaa omia työskentelytapojaan. Sen sijaan elokuvan muut näyttelijät eivät ole nähneet Louhimiehen mukanaoloa ongelmallisena.

Krista Kosonen ja Eero Aho jättäytyivät projektista aikataulusyistä pois. Peter Franzén sen sijaan sanoo, että ei koskaan ole ollutkaan mukana tuotannossa, vaikka hänen ilmoitettiin aikaisemmin olevan mukana Omertassa.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut