Hugh Grant paljasti sairastaneensa COVID-19:n: ”Rinnallani tuntui istuvan jättimäinen mies”

Grant vitsaili taudistaan.

Koronan sairastaneita julkkiksia on jo aimo liuta. Hugh Grant on eräs heistä.

Grant oli vieraana Stephen Colbertin The Late Show’ssa, jossa hän paljasti sairastaneensa vaimonsa Anna Elisabet Ebersteinin kanssa koronan jo helmikuussa Lontoossa.

Grantille ei tehty kokeita silloin, mutta hän teki vasta-ainetestin noin kuukausi sitten, joka paljasti viruksen.

– Meillä on vasta-aineita. Olen ylpeä niistä, Grant vitsailee.

Grant kuvaili myös oireitaan.

– Minulle tuli hirveä hiki. Se oli aika noloa. Silmämunani tuntuivat kolme numeroa liian suurilta. Samalla rinnallani tuntui istuvan jättimäinen mies. Siis sellainen mies kuten Harvey Weinstein tai vastaava.

– Kävelin eräs päivä kadulla ja tajusin, etten haista yhtään mitään. Siinä vaiheessa aloin panikoimaan, koska uutiset olivat täynnä koronan oireita. Aloin olla jo niin epätoivoinen, että haistelin roskiksia. Halusin myös haistella tuntemattomien ihmisten kainaloita, koska en haistanut mitään. Lopulta menin kotiin ja ruiskutin vaimoni Chanel No. 5:ttä suoraan naamalleni.

– Ainakin kului Barbieilla leikkiessä. Tai toinen heistä oli Barbie ja toinen Elsa Frozenista. Lopulta heidän välilleen kehkeytyi suhde. Otin heistä kuvia pussailemassa ja lähetin niitä kavereilleni. Tällaista siis tapahtuu todella pitkän karanteenin aikana.

Katso haastattelu alta.

YouTube video

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut