Hurja paljastus: johtuiko Alec Baldwinin elokuvan kohtalokas laukaus tyytymättömien työntekijöiden vandalismista?

Melkoinen juonenkäänne, mikäli tämä osoittautuu todeksi.

3.11.2021 21:38

Today show’ssa nähtiin keskiviikkona melko mielenkiintoinen haastattelu, jossa Alec Baldwinin Rust-elokuvassa toimineen asemestari Hannah Gutierrez-Reedin lakimiehet Jason Bowles ja Robert Gorens ehdottivat, että kuvaaja Halyna Hutchinsin kuolemaan johtanut laukaus olisi tyytymättömien työntekijöiden tekemää vandalismia.

Bowles ja Gorens kertoivat haastattelussa, että aseisiin ladattavat paukkupatruunat olivat rasiassaan aamuyhdestätoista kello yhteen iltapäivällä valvomatta. He uskovat, että edellisenä päivänä kuvauksista tyytymättöminä poistuneet työntekijät olisivat laittaneet tarkoituksella oikeita patruunoita paukkupatruunoiden sekaan. Asianajajien mukaan he olisivat halunneet tuottaa harmi tuotannolle.

– Emme kuitenkaan tiedä tuliko oikea patruuna tästä laatikosta. Uskomme, että se tuli. Uskomme, että joku laittoi oikean patruunan tähän laatikkoon, Bowles kertoi.

Lakimiehet kertoivat, että tämä on vain yksi tutkintalinja muiden joukossa, eikä minkäänlaisia syytteitä ole vielä esitetty.

Tapaturmaa edeltävänä päivänä joukko kuvauksissa töissä olleita ihmisiä oli jättänyt tuotannon, koska eivät olleet tyytyväisiä 12-14-tuntisiin työpäiviin, eikä heillä ollut edes hotellihuoneita kuvauspaikan läheltä. Lakimiesten mukaan ihmiset olivat todella tyytymättömiä työoloihin, ja nyt he tutkivat, olisiko joku tyytymätön työntekijä laittanut oikean patruunan paukkupatruunoiden sekaan.

Lisää luettavaa