Alec Baldwinin traagisen elokuvan kuvauksissa toiminut kokematon asemestari sai Nicolas Cagen raivoihinsa aiemmassa tuotannossa

Kuka mokasi ja miten?

Vasta 24-vuotias Hannah Gutierrez-Reed toimi Alec Baldwinin Rust-nimisen länkkärin asemestarina. Kuvauksissa tapahtui jo useasti uutisoitu traaginen ampumisonnettomuus, jossa kuvaaja Halyna Hutchins kuoli ja ohjaaja Joel Souza sai osuman olkapäähänsä.

Gutierrez-Reed toimi Rustia ennen Nicolas Cagen tulevan länkkärin The Old Wayn asemestarina, jossa hän sai useita valituksia ammattitaidottomuutensa takia. Eräs kuvausryhmän jäsen vaati jopa naisen erottamista.

Gutierrez-Reed sai myös Cage raivoihinsa, koska laukaisi aseen miehen lähettyvillä varoittamatta.

– Haluan ilmoittaa, että sinä pamautit juuri minun v**un tärykalvoni paskaksi, oli Cage huutanut naiselle.

Gutierrez-Reed ei kuvausryhmäläisten mukaan edes varoittanut, kun lavasteisiin tuotiin aseita, vaikka se kuuluu turvallisuusprotokollaan.

The Old Way oli Gutierrez-Reed ensimmäinen tuotanto asemestarina.

Elokuvan tuottaja Stu Brumbaugh kertoo kuvauksissa tapahtuneen erilaisia rikkomuksia, mutta sanoo samalla, ettei hänelle valitettu niistä.

Gutierrez-Reed saapui kuvauspaikalle räkäpäiden kanssa, mutta ei ilmoittanut asiasta kuvausryhmälle. Hän työnsi pistooleita kainaloihinsa ja kantoi samalla kivääreitä käsissään, osoittaen kainaloissaan olevilla aseilla ihmisiä kohti. Hän laukaisi varoittamatta aseen kahdesti testatakseen miten hevoset reagoivat pamaukseen.

Lähde: The Wrap

Aiheeseen liittyvät jutut