Huvittava tempaus Hollywood-tähti Brad Pittiltä – häiritsi Margot Robbien Once Upon A Time In Hollywood promokuvauksia (kuva)

Pysyypäs ainakin mieli virkeänä.

Hollywood-tähti Brad Pitt tunnetaan aika keppostelijana. Hän muun muassa lähetti Oceans 13 -elokuvan teon aikana kuvausryhmälle muistion, jossa kehotettiin olemaan katsomatta George Clooneyta silmiin ja kutsumaan tätä pelkästään roolinimellä Danny Ocean. Clooney on keppostelija itsekin, ja hän kosti liimamalla Pittin auton takapuskuriin nolostuttavia tarroja.

Tällä kertaa Pittin keppostelun kohteeksi pääsi kanssanäyttelijä Margot Robbie. Hän oli Once Upon A Time In Hollywood -elokuvan pressikiertueella otattamassa itsestään kuvia, kun Pitt päätti loikata kameran eteen. Robbie jäikin armotta taustalle Pittin viedessä valokeilan.

Once Upon A Time In Hollywood on odotettu elokuva, jonka ohjaajana toimii mestarillinen Quentin Tarantino. Leffa on kuorrutettu A-luokan näyttelijöillä. Mukana on muun muassa Leonardo DiCaprio sekä Al Pacino. Viimeisimpien huhujen mukaan jopa Jack Nicholson saattaa pistäytyä elokuvassa.

Alla kuva.

Lähde: Inquisitr

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut