Tällaisia ovat Quentin Tarantinon uutuusleffan keskushahmot – Brad Pitt on sotasankari ja yksi vaarallisimpia elossa olevia miehiä

”Hän voisi tappaa sinut lusikalla, paperinpalalla tai käyntikortilla.”

Quentin Tarantino kuvaili tulevan Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan keskushahmoja.

Tarantinon seuraavan ohjaustyön keskiössä on Leonardo DiCaprion esittämä näyttelijä Rick Dalton ja tämän pitkäaikainen sijaisnäyttelijä Cliff Booth, jota esittää Brad Pitt. Vuoteen 1969 sijoittuvassa elokuvassa seurataan Daltonia ja Boothia, jotka yrittävät pärjätä elokuva-alalla, jota tuskin enää tunnistavat.

Ohjaaja kertoi USA Todayn haastattelussa, että Dalton on näyttelijä, joka tähditti suosittua cowboysarjaa, mutta hän ei ole onnistunut siirtymään valkokankaalle.

– Mies täynnä sisäistä kuohuntaa ja itsesääliä, koska hän ei ole paremmassa asemassa uransa suhteen. Mutta kuten Rickillä on tapana, hän syyttää kaikkia muuta kuin itseään, Tarantino kommentoi Daltonia.

Tarantino kuvailee Pittin esittämä Boothia ”tuhoutumattomaksi” ja toisen maailmansodan sankariksi, joka on yksi vaarallisimpia elossa olevia miehiä.

– Hän voisi tappaa sinut lusikalla, paperinpalalla tai käyntikortilla. Hän on melko Zen-tyyppi, jota ei kovin monet asiat huoleta, ohjaaja totesi.

DiCaprion ja Pittin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Bruce Dern, Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Scoot McNairy, Luke Perry ja Damian Lewis.

Once Upon a Time in Hollywood saa ensi-iltansa heinäkuun lopussa.

Lähteet: USA Today, JoBlo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut