Ice Cube kiroilee, kuinka ei saanut yhdeksän miljoonan dollarin roolia, kun ei suostunut ottaa koronarokotetta: ”Covid-rokote, en tarvitse sitä p*skaa. En saanut tautia.”

Jääkuutio suree ja uhoaa.

27.11.2022 07:01

Episodi uutisoi aiemmin, että Ice Cube joutui jäämään elokuvaprojektista pois, koska ei suostunut ottamaan koronarokotetta. Jääkuutio käytti oikeuttaan olla ottamatta rokotetta, mutta sillä oli seurauksensa.

Nyt Ice Cube vahvistaa Varietyn mukaan, että menetti samalla luonnollisesti palkkion, jonka olisi saanut elokuvasta – yhdeksän miljoonaa dollaria.

”Kieltäydyin elokuvasta, koska en halunnut ottaa v*tun rokotetta. Kieltäydyin yhdeksästä miljoonasta dollarista. En halunnut ottaa rokotetta. V*tut rokotteesta. V*tut kaikista, jotka yrittivät saada minut ottamaan sen. En tiedä, kuinka Hollywoodissa ajatellaan minusta nyt”, Ice Cube kiroili.

Myöhemmin Jääkuutio selvensi, että hän ei kieltäytynyt elokuvasta, vaan hän ei saanut roolia, koska ei ottanut rokotetta. ”Ne äidinn*ssijat eivät antaneet roolia minulle, koska en ottanut rokotetta. En kieltäytynyt siitä. He eivät vain antaneet sitä minulle. Covid-rokote, en tarvitse sitä. En saanut tautia. En mitään. V*tut heistä. En tarvitse sitä p*skaa.”

Lisää luettavaa