Ihmetyttikö Aryan ja Night Kingin välinen kohtaus? Game of Thrones -ohjaajalla kommentti asiasta

Spoileri!

16.8.2019 16:03

Game of Thronesin viimeisestä jaksosta on jo tovi aikaa. Edelleen siitä riittää kuitenkin puhuttavaa.

Yksi faneja mietityttäneistä kohtauksista oli se, kun Arya hyökkäsi Night Kingin kimppuun. Miten hän pääsi yleensäkään niin lähelle häntä?

– Kyseenalaistin kaikkea ja työskentelimme pitkään ja hartaasti löytääksemme oikean balanssin uskottavuuden ja toiveiden täyttymisen välillä, kyseisen jakson ohjaaja Miguel Sapochnik kertoi.

Aryan loikka Night Kingin kimppuun on tietenkin hienoa nähtävää. Jotkut eivät kuitenkaan ole suostuneet hyväksymään sitä vain fantasiana, vaan haluavat järkevän selityksen. Sapochnikilla on heille vastaus.

– Eräässä vaiheessa meillä oli seikkaperäinen suunnitelma. Hänen piti taistella tiensä läpi Weirwoodin metsä, mutta kun olimme siinä vaiheessa, tajusimme, että se oli nähty jaksossa jo aiemmin, joten se tuntui toistolta, Sapochnik selitti.

– Loppujen lopuksi meistä tuntui, ettei sillä ollut väliä miten hän pääsi sinne. Sillä oli merkitystä, miten loimme hetken kun Night King ottaa hänet ilmasta kiinni ja ajattelemme hänen olevan mennyttä. Sitten hän vetääkin veitsen eteen ja ottaa hänet pois pelistä, ohjaaja jatkoi.

Supersuosittua sarjaa tuskin olisi ollut mahdollista mitenkään lopettaa kaikkia tyydyttävällä tavalla.

Lähde: CNET

Lisää luettavaa