Ihminen ei olekaan luomakunnan yksinvaltias? Scifitrilogian päätösosa näkyy illalla TV:stä

IMDb-arvosana on 7,4.

23.3.2024 06:00

Illalla voi katsella televisiosta elokuvan Sota apinoiden planeetasta (2017). Se on jatkoa elokuville Apinoiden planeetan vallankumous (2014) ja Apinoiden planeetan synty (2011).

Leffan tarinassa valtaosa ihmisistä on hävinnyt taistelun tappavalle virukselle. Ihmisten lisävastustajana häärivät älykkäät apinat, jotka eivät suostu enää ihmisten sorrettavaksi.

Ohjaus Matt Reeves. Pääosissa Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Karin Konoval ja Judy Greer.

Episodin neljän tähden arvostelussa tuumittiin näin:

Sota apinoiden planeetasta on lähes täydellinen päätös yhdelle kaikkien aikojen hienoimmista scifi-trilogioista. Jatkosta tosin huhuillaan jo, joten toivottavasti tätä herkkua riittää vielä jatkossakin.”

Trilogia saa kuin saakin jatkoa, ja uuden elokuvan nimi on Kingdom of the Planet of the Apes. Vuosia kehitteillä ja tuotannossa ollut elokuva on lopultakin tulossa toukokuussa tänä vuonna.

Kingdom of the Planet of the Apes.

Owen Teague valittiin näyttelemään uusimman elokuvan apinaa, ja Labyrintti-elokuvia tehnyt Wes Ball on leffan ohjaaja.

Ball sanoi Twitterissä helmikuussa 2020, ettei elokuva ole uudelleenkäynnistys, ja lisäsi Caesarin perinnön jatkuvan. Andy Serkisin näyttelemä Caesar oli aiemman kolmen elokuvan apina.

Uuden elokuvan näyttelijöinä tullaan näkemään muun muassa Dichen Lachman, Kevin Durand, William H. Macy, Freya Allan sekä Peter Macon.

Sota apinoiden planeetasta on myös Disney Plussassa ja Netflixissä. Alla sekä kolmannen osan että uuden elokuvan trailerit.

Tulevat lähetykset:

  • La 23.03.2024 klo 21.00, MTV Ava

Lue myös: Muistatko vielä Buffy-sarjan kaunottaren Charisma Carpenterin, 53? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

 

Lisää luettavaa