Illalla tv:ssä: Hollywoodin unelmaparin tuho sai kipinänsä kehnosta toimintaelokuvasta – kaunis näyttelijätär vei miehen mennessään

IMDb-arvosana on 6,5.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Mr. and Mrs Smith (2005).

Jane ja John Smith elävät näennäisesti normaalia elämää, mutta avioliitosta on kadonnut vuosien aikana suurin kipinä. Todellisuudessa molemmat ovat ammattitappajia, mutta kumpikaan ei tiedä toisen salaisuutta. Niinpä he yllättyvät, kun molempien seuraava työtehtävä on eliminoida oma aviopuoliso.

Elokuva muistetaan myös siitä, että Angelina Jolien ja Brad Pittin suhde sai niin ikään kipinänsä tämän elokuvan myötä. Pitt oli naimissa vielä elokuvan teon aikaan Jennifer Anistonin kanssa, ja kesällä 2004 Aniston puhui vielä julkisesti perheen perustamisesta Pittin kanssa.

Tammikuussa 2005 he kuitenkin kertoivat erostaan. Eron syistä on spekuloitu julkisuudessa vuosien varrella paljon, mutta lopullisen totuuden tietänevät vain asianosaiset. Myös Pitt ja Jolie ovat sittemmin eronneet.

Leffa esitetään Subilta kello 21.00. Alla traileri.

Lue myös: Netflixiin lisätyssä jännärissä kuvataan narsismia ja psykopatiaa – päätähden kroppa muuttuu oudosti leffan aikana – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut