Illalla tv:ssä: Miten käy kun perheen musta lammas palaa juhlahetkenä – neljän tähden tarina addiktiosta

IMDb-arvosana on 6,7.

21.10.2022 13:11

Illan tv-tarjonnasta löytyy elokuva Paluu (2018).

Lääkekoukkuun jäänyt teini-ikäinen Ben palaa yllättäen vieroituksesta perheensä luokse jouluksi. Hänen äitinsä riemuitsee, mutta kaikki eivät tästä kuitenkaan ilahdu. Pojan entisen elämän haamut seuraavat perässä ja vaarantavat hänen läheisensäkin.

Pääosissa Julia Roberts, Lucas Hedges sekä Courtney B. Vance. Ohjaus Peter Hedges.

Episodin neljän tähden arvostelussa sanottiin seuraavasti:

”Lucasin isän Peter Hedgesin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva ei ole mikään hyvänmielenraina. Se on hyvin samanlainen kuin vain hetki sitten ensi-iltansa saanut Beautiful Boy. Kummassakin addiktiotarinassa perheet seuraavat aivan liian läheltä teinipoikiensa huumeidenkäyttöä. Elokuvat ovat myös kaavamaisia ja ilkeämielisemmät voisivatkin kutsua niitä Oscar-baiteiksi. Beautiful Boy on kuitenkin hieman perinteisempi ja silotellumpi draama. Paluu iskee suoraan addiktion karumpiin lieveilmiöihin kuten rikollisuuteen ja väkivaltaan, se on enemminkin katuelokuva kuin perhedraama.”

Kun Peter Hedges kehitteli elokuvaa, hänellä ei ollut aikomustakaan pestata poikaansa Lucas Hedgesiä päärooliin. Hän oli laatinut listan muista näyttelijöistä, joita hän harkitsi. Julia Roberts vaati kuitenkin Lucasia rooliin, sillä tähtinäyttelijä oli nähnyt hänet aiemmin elokuvassa Manchester by the Sea (2016). Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 21.10.2022 klo 19.00, Hero

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Oscar-palkinnon voittanut road movie vuodelta 2021 – ”Mestariteos, jossa ei ole yhtään tyhjäkäyntiä” – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa