Illalla tv:ssä: Näyttelijätär melkeinpä tuhosi uransa kommenttinsa takia – ei nähtykään tässä scifi-toiminnan jatko-osassa

IMDb-arvosana on 6,2.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Transformers: Kuun pimeä puoli (2011).

Optimus Prime saa tietää kuuhun pudonneesta Transformersien aluksesta ja käynnistää operaation aluksen lentäjän, hänen entisen opettajansa Sentinel Primen pelastamiseksi.

Episodin yhden tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Kakkososan jälkeen ohjaaja Michael Bay vannotti, ettei enää palaisi sarjan pariin. Vaan mitäpä ei mies tekisi, kun riittävästi tarjotaan taaloja? Kuun pimeän puolen kohdalla on ilmeistä, ettei Baylla ole enää mitään annettavaa saagalle. Valkokangas täyttyy entistä suuremmista ja komeammista taisteluista, joissa valtavat pilvenpiirtäjät muuttuvat jättirobottien pelinappuloiksi. Ja toki taas on hidastuksissa viuhuvia tähtilippuja.”

Aikoinaan levisi tietoja, että Megan Foxin Hitler-puheet Michael Baysta olisivat aiheuttaneet sen, ettei Foxia nähty enää tässä elokuvassa. Raportoidusti Bay ei kuitenkaan ollut potkujen takana vaan Steven Spielberg. On myös arveltu, että Foxin työtilanne Hollywoodissa heikkeni puheiden vuoksi. Foxin tilalle palkattiin kuvassa oleva Rosie Huntington-Whiteley.

Leffa näkyy Hero-kanavalta tänään kello 21.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut