Illalla tv:ssä: Rikosleffan kuvauspaikalla pelättiin oikeita ryöstäjiä – vuoden 2018 viihdepätkä jäi hiukan pettymykseksi

IMDb-arvosana on 6,3.

28.2.2024 07:30

Illan tv-tarjonnassa on komiikkaakin tarjoava elokuva Ocean’s 8 (2018). Se on osa Ocean’s-elokuvasarjaa, mutta ei yllä leffasarjan parhaiden tuotantojen tasolle. Elokuvan Metacritic-pistemäärä on 61 sadasta, ja käyttäjäpistemäärä 5,3 kymmenestä.

Tarinassa Debbie Ocean kokoaa vain naisista koostuvan varkaiden ja asiantuntijoiden ryhmän Met-gaalan ryöstöä varten. Kohteena on 150 miljoonan dollarin arvosta timantteja, jotka lepäävät maailmankuulun näyttelijättären Daphne Klugerin kaulassa. Nyt tarvitaan täydellinen suunnitelma.

Ohjaajana toimii Gary Ross. Näyttelijöinä Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter, Awkwafina, James Corden sekä Richard Armitage.

Tuottajat pelkäsivät, että kuvauksiin tehtäisiin oikea ryöstö. Pelko johtui siitä, että elokuvassa nähtävät timantit ovat aitoja. Cartierilla oli kuvauspaikalla koju, josta tähtikaartille jaettiin miljoonien arvoisia koruja. Tekijät halusivatkin pitää erittäin matalaa profiilia timanteista.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 28.02.2024 klo 22.45, MTV Sub

Lue myös: Omalaatuinen toimintaleffa on tähän mennessä vuoden menestynein elokuva – ”umpihölmö” mutta viihdyttävä – Episodi.fi

Lähde: Page Six

Lisää luettavaa