Illalla tv:ssä: Tähdillä varusteltu rikostrilleri – piti olla alun perin fantasiaelementein koristeltu jatko-osa elokuvalle Seitsemän

IMDb-arvosana on 6,4.

5.3.2023 12:00

Illan tv-viihteestä löytyy elokuva Solace (2015).

Huippunäyttelijöiden tähdittämässä trillerissä poliisit jahtaavat sarjamurhaajaa selvänäkijä John Clancyn avulla. Murhaaja tuntuu olevan jatkuvasti askeleen edellä, ja Clancy alkaakin epäillä että hän on kohdannut vertaisensa. Mikä onkaan saanut murhaajan ryhtymään tappajaksi ja miksi tämä tuntuu tietävän kaiken Clancysta?

Ohjaus Afonso Poyart. Pääosissa Anthony Hopkins, Colin Farrell, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish, Jordan Woods-Robinson, Marley Shelton, Xander Berkeley ja Kenny Johnson.

New Line Cineman oli tarkoitus muokata käsikirjoitus jatkoksi elokuvalle Seitsemän (1995), jonka alustava nimi oli Ei8ht. Päähenkilön piti olla elokuvan Seitsemän etsivä William Somerset (Morgan Freeman), joka oli saanut selvänäkijän voimia. Idea hylättiin, kun Seitsemän (1995) -ohjaaja David Fincher reagoi ideaan kielteisesti. Sitten käsikirjoitus tuotettiin erilliseksi elokuvaksi.

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 05.03.2023 klo 21.00, AVA

Lue myös: Austin Butler kertoi Tarantinon vaativasta koe-esiintymiskäytännöstä – lopussa odotti halaus! – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa