Anthony Hopkinsilla on huonoja kokemuksia Marvel-elokuvien kuvauksissa – Angela Bassett: ”Olen pahoillani hänen puolestaan”

Kokemukset ovat erilaisia.

21.2.2023 22:01

Independent uutisoi Oscar-ehdokas Angela Bassettin haastattelusta, jossa hän harmittelee kollegan huonoja kokemuksia Marvel-elokuvien kuvauksissa.

Anthony Hopkins ei ole puhunut hirveästi hyvää Thor-elokuvien teosta. Hän on puhunut negatiivisesti muun muassa greenscreen-teknologiasta. ”He pistivät minut haarniskaan, tunkivat minulle parran. Istu valtaistuimella, huuda vähän. Jos istut vihreän kankaan edessä, se on turhaa näyttelemistä.”

Vastikään Oscar-ehdokkuuden Black Panther: Wakanda Foreverista saanut Bassett otti kantaa asiaan haastattelussa. Hän kertoo olleensa fyysisesti kuvauspaikoilla. Valtaistuinhuone oli rakennettu, puut, puskat ja vesi oli metsässä, jossa hän ja Shuri juoksivat Black Pantherin jatko-osassa.

”Meillä oli koko laiva ja yksityiskohdat olivat uskomattomia. Minun kokemukseni ovat paljon paremmat kuin Anthony Hopkinsin. Olen pahoillani hänen puolestaan”, Bassett sanoo.

Lisää luettavaa