Illalla tv:ssä: Vauhdikas toimintaleffa oli huippumenestys – Dwayne Johnson haukkui vastanäyttelijänsä pataluhaksi

Fast & Furious 5

IMDb-arvosana on 6,7.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Fast & Furious 8.

Hurjapäät-elokuvasarjan kahdeksas osa vie jälleen räjähtävän toiminnan äärelle. Domin ja Lettyn mentyä naimisiin ja Brianin ja Mian vetäydyttyä kuvioista maailmankiertäjien tiimi on löytänyt normaalia muistuttavan elämänmenon. Mutta kun salaperäinen nainen houkuttelee Domin jälleen rikosten poluille, tiimillä on edessään ennennäkemättömiä koettelemuksia.

Leffa oli suuri menestys 1,2 miljardin dollarin lipputuloillaan. Vuonna 2017 sen edelle ylsivät vain The Last Jedi sekä Kaunotar ja hirviö.

Dwayne Johnson vuodatti elokuvan kuvausten jälkeen Instagramissa kokemustaan Fast & Furious 8:n parissa. Hän sanoi, ettei mikään muu elokuvasarja saa häntä niin raivoihinsa kuin tämä. Lisäksi hän moitti joidenkin miesnäyttelijöiden käytöstä ja kutsui heitä pelkureiksi. Hän sanoi, että elokuvan joissain kohtauksissa hänen raivonsa on aitoa.

Tähti ei maininnut nimeltä ketään, mutta ainakin yksi Johnsonia ärsyttävistä näyttelijöistä oli Vin Diesel, joka muun muassa peruutti viime hetkellä joitakin Johnsonille tarkoitettuja kohtauksia. Lisäksi Diesel ei väitetysti tullut kuvauksiin määrättyinä aikoina, jolloin muiden piti odotella häntä jopa kuusi tuntia.

Elokuva näkyy TV5-kanavalta kello 21.00. Kerroimme aiemmin seuraavan Fast & Furious -leffan vähintäänkin oudosta juonikuviosta. Kuva elokuvasarjan viidennestä osasta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut