Illalla tv:ssä: Vauhdikasta toimintaa lentokoneessa – yksi näyttelijöistä vihaa silti leffaa niin paljon ettei suostu puhumaan siitä

IMDb-arvosana on 6,9.

30.8.2022 13:30

Illalla esitetään televisiosta toimintaelokuva Con Air – lento vapauteen (1997).

Nicolas Cage esittää pääosaa toimintatrillerissä, jossa joukko vaarallisia vankeja on tarkoitus siirtää uuteen, huipputurvalliseen vankilaan. Juuri vapautettu Cameron saa kyydin samalla Con Air -lennolla. Elinkautisvanki Cyrus uhkaa romuttaa omilla kaappaussuunnitelmillaan Cameronin haaveet vaimonsa ja tyttärensä näkemisestä. Seriffi Vince Larkin tuntee olevansa mahdottoman tehtävän edessä: hän yrittää estää kaappauksen ja hillitä esimiehiään räjäyttämästä konetta taivaan tuuliin. Cameronin ja Larkinin on yhdessä taisteltava Cyruksen pysäyttämiseksi.

Elokuvassa näyttelevä John Cusack väitetysti inhoaa elokuvaa niin paljon, ettei hän anna sen tiimoilta lainkaan kommentteja haastatteluissa. Hän myönsi tehneensä sen vain rahan takia. John Malkovich oli niin ikään tyytymätön tuotannon aikana, koska käsikirjoitusta kirjoitettiin uudelleen lähes joka päivä, eikä hänellä ollut aavistustakaan siitä, mihin suuntaan hänen hahmonsa tulisi kehittymään.

Elokuva on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 30.08.2022 klo 21.00, Hero

Lue myös: Adrien Brody sairastui Pianisti-elokuvan jälkeen – ”En voi edes katsoa sitä” – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa