Illalla tv:ssä: Vuoden 2019 paras rikoselokuva – täynnä upeita roolisuorituksia!

IMDb-arvosana on 7,8.

6.6.2023 12:31

Illan tv-tarjonnan valikoimasta löytyy elokuva The Gentlemen (2020).

Toimintakomediassa Mickey Pearson (Matthew McConaughey) haluaa myydä rahakkaan marihuanatoimintansa, mutta samaan aikaan alkaa tapahtua kummia. Iltapäivälehden päätoimittaja on pyytänyt verikoiraansa Fletcheriä tonkimaan Pearsonin taustoja, ja Fletcher on päättänyt tienata selvittämillään tiedoilla. Asioita mutkistaa vielä lisää Lontoon kiinalaismafia.

Ohjaaja Guy Ritchien voi sanoa tällä kertaa todella onnistuneen. Elokuva viihdyttää koko kestonsa ajan, ja hykerryttävät hahmot kruunaavat elokuvaillan.

Monet näyttelijät tekevät ehkä aiemmista rooleistaan hiukan poikkeavan roolisuorituksen. Ehkäpä parasta ja hauskinta antia on Hugh Grantin ja Charlie Hunnamin roolihahmojen välinen kanssakäyminen.

Grant ja Hunnam kuvasivat yhteiset kohtauksensa viidessä päivässä. Heidän dialoginsa vei käsikirjoituksesta 40 sivua, joten Grant tekikin itselleen lunttilapun selviytyäkseen pitkistä monologeistaan. Päivää ennen kuvauksia hänen autoonsa murtauduttiin, ja varas vei häneltä sekä käsikirjoituksen että lunttilapun – hän tuli toimeen onneksi ilmankin.

Elokuva on myös Ruutu Plussassa ja Viddlassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 06.06.2023 klo 21.00, Hero
  • To 08.06.2023 klo 21.00, Hero

Lue myös: Nyt suoratoistona: Christina Ricci joutui taistelemaan seksiaddiktin roolista – sai sen suostumalla moniin alastonkohtauksiin ja lähettämällä seksikkäitä kuvia – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa