Illalla tv:ssä: Yksi kaikkien aikojen parhaista viihdepläjäyksistä! 007-tähti Sean Connery kieltäytyi roolista

IMDb-arvosana on 8,2.

20.10.2023 07:00

Illan tv-ohjelmistossa on tarjolla aina vain viihdyttävä klassikko Jurassic Park (1993). Elokuvan ohjasi aikoinaan Steven Spielberg.

Omalaatuinen miljonääri on perustanut oman dinosaurussaarensa, josta hän kaavailee teemapuistoa. Sitä ennen hän tarvitsee apua saaren tarkastamiseen ryhmältä asiantuntijoita. Tutustuminen saareen alkaa ja ihmeteltävää riittää – sitten asiat kuitenkin menevät pieleen, ja huima seikkailu alkaa.

Rooleissa nähdään muun muassa Jeff Goldblum, Laura Dern, Sam Neill, Samuel L. Jackson, Ariana Richards, Joseph Mazzello ja Richard Attenborough.

Ariana Richardsin hahmo näkee jotain pelottavaa.

Sean Connerylle tarjottiin aikoinaan dinosauruspuiston omistaja John Hammondin roolia elokuvasta, mutta se on yksi niistä superhiteistä, joista Connery on kieltäytynyt. Kieltäytymisiä onkin aimo lista, voit tutkia sitä täältä: Uskoisitko? Näin mahtavista elokuvista Bond-tähti Sean Connery on kieltäytynyt!

Elokuva on myös Netflixissä, Prime Videossa, SkyShowtimessa ja Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 20.10.2023 klo 23.10, TV5
  • La 21.10.2023 klo 23.40, Kutonen

Lue myös: Muistatko vielä Jurassic Parkin pirtsakan pikkutytön? Tältä 44 vuotta täyttänyt Ariana Richards näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa