Illan seikkailuelokuvan naistähti ei tajunnut yhtä asiaa lihasten kasvattamisen jälkeen – joutui pettymään

IMDb-arvosana on 6,3.

1.2.2023 14:03

Tomb Raider (2018) on legendaariseen videopelisarjaan pohjautuva toiminnantäyteinen seikkailuelokuva tavallista elämää Lontoossa elävästä Lara Croftista, joka lähtee vaaralliselle ja vauhdikkaalle matkalle saatuaan käsiinsä muinaista japanilaista legendaa tutkineen isänsä muistiinpanot.

Ohjaajana Roar Uthaug. Näyttelijöinä Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas, Derek Jacobi, Alexandre Willaume sekä Hannah John-Kamen.

Elokuvan päätähtenä nähdään Lara Croftin roolin Angelina Jolielta perinyt Alicia Vikander. Hän joutui yllättymään kuvausten päätyttyä, treenattuaan ensin vaikuttavat lihakset leffaa varten.

– Kolme viikkoa ja olet menettänyt kaiken. Se on se surullinen puoli. Luulin, että pysyn sellaisena jonkin aikaa. Hullua, Vikander ihmetteli lihastensa katoamista.

Ruotsalaistähti otti siis kuvausten jälkeen rennommin ja menetti samalla timmin ulkonäkönsä – vain kolmessa viikossa. Ehkä hän voi lohduttautua sillä, että lihasmuistin ansiosta tuloksia on jatkossa helpompi saada. Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 01.02.2023 klo 21.00, Hero

Lue myös: Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Neljän tähden miekka ja kypärä -elokuva – aika filosofinenkin – Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia