Iloitkaa, sillä tulevaan Halloween-leffaan napattiin paras mahdollinen säveltäjä

Halloween-teema eli Michael Myers Theme on eräs elokuvamusiikin klassikoista. Jos et ole biisiä kuullut, olet elänyt haisevassa sillitynnyrissä koko ikäsi, joten tee itsellesi palvelus ja kuuntele biisi jutun lopusta.

15.10.2017 16:07

Teeman sävelsi legendaarinen John Carpenter, joka myös ohjasi ja käsikirjoitti kulttileffan Debra Hillin kanssa. Halloweenin ensi-ilta oli vuonna 1978 ja sitä voi pitää koko kauhun alagenren, slasherin pioneerielokuvana.

Carpenter on säveltänyt huikean määrän elokuvamusiikkia. Hänen minimalistinen tyylinsä on samalla inspiroinut lukuisia säveltäjiä.

Eikä 69-vuotias konkari ole jäänyt lepäilemään laakereillaan, vaan säveltää yhä uutta musiikkia sekä myös keikkailee. Carpenterin uusin levy, Anthology: Movie Themes 1974-1998, tuli myyntiin perjantaina 13. päivä.

Tämän takia onkin ilo kertoa, että Carpenter säveltää myös tulevan Halloween-leffan musiikit. Carpenter on myös leffan päätuottaja ja toimii ohjaaja David Gordonin neuvonantajana.

Alla kuitenkin kulttiporukka Nine Inch Nailin Trent Reznorin ja Atticus Rossin aivan uskomattoman komea, uusi versio klassikkobiisistä.

Lähde: Syfy

Lisää luettavaa