James Francoa seksuaalisesta ahdistelusta syyttänyt vaatii Seth Rogenin pyytävän anteeksi Francoa syyttäviltä naisilta

Rogen on ottanut etäisyyttä ystäväänsä.

Indie Wire uutisoi, että James Francoa seksuaalisesta ahdistelusta syyttänyt näyttelijä Charlyne Yi haluaa enemmän tekoja Francon ystävältä ja entiseltä kollegalta Seth Rogenilta.

Yi näytteli Francon ohjaamassa ja tähdittämässä The Disaster Artist -elokuvassa, mutta halusi jättää produktion kesken, kun huomasi Francon olevan ”seksuaalinen saalistaja”. Yi kuitenkin maksettiin pysymään projektissa mukana. Elokuvaa tuottamassa ollut Rogen otti Francoon vastikään etäisyyttä, ja sanoi, että ei aio työskennellä hänen kanssaan enää jatkossa.

Yi julkaisi Instagram-tilillään, että lupaus siitä ei riitä, vaan Rogenin pitäisi pyytää anteeksi Francoa syyttäneiltä naisilta. Hänen mukaansa Rogen oli tuottajan ominaisuudessa haitallisen käytöksen mahdollistaja, koska katsoi ystävänsä tekoja läpi sormiensa.

”Pyydä anteeksi selviytyjiltä, jotka ovat tehneet elämistään entistä haavoittuvaisempia, kertomalla julkisuudessa hyväksikäyttäjästään ja vaurioittaneet entistä enemmän uraansa ja turvallisuuttaan. Lupaudu ottamaan selvää vuorovaikutuksesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja siitä kuinka olla suojeleva liittolainen. Suojele ja palkkaa selviytyjiä”, Yi kirjoittaa Rogenille julkisessa päivityksessään, listaten lopussa kaikkien Francoa syyttäneiden naisten nimet, joilta pitäisi pyytää anteeksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Charlyne Yi (@charlyne_yi) jakama julkaisu

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut